Informatieavond Langeveldshof voor geïnteresseerden en hun familie in Sassenheim

Op dinsdag 25 oktober is er een informatieavond bij Langeveldshof in Sassenheim. De informatieavond start om 19.30 en vinden plaats in lokaal 10 van ’t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40 Sassenheim).
 
Langeveldshof is een gezellig ontmoetingscentrum met dagbesteding. Het biedt contacten, opvang en structuur voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, die uit hun isolement willen komen of bekend zijn met uiteenlopende problemen, zoals beginnende dementie of lichte psychische problematiek. Het is een beschutte omgeving waar je bezig kunt zijn met wat je leuk vindt en wat bij jou past. Veel mensen komen voor de gezelligheid en het in kleine groepen ondernemen van activiteiten.
 
☘️Informatieavond voor geïnteresseerden en hun familie op 25 oktober☘️
Voor geïnteresseerden in een plekje bij Langeveldshof en hun naasten heeft Langeveldshof Sassenheim een speciale informatieavond op 25 oktober a.s.. De avond is kleinschalig en interactief met ruimte voor discussie en vragen.
 
🌷Geen wachtlijst🌷
Zowel in Lisse als in Sassenheim zijn er diverse plaatsen vrij bij Langeveldshof. Langeveldshof Sassenheim is op maandag en op dinsdag open in paviljoen Sassennest in park Rusthoff en op woensdag, donderdag en vrijdag in lokaal 10 van ’t Onderdak. Langeveldshof Lisse is alle werkdagen open in de Oude School.
 
Meer informatie is te vinden op www.langeveldshof.nl.