Mijn portaal

Deelnemers die gebruik maken van de dagbesteding bij Langeveldshof hebben een elektronisch cliëntendossier (ECD). Hierin staat onder andere welke afspraken er gemaakt zijn over de zorgverlening en registratie van de uitvoering daarvan.

Binnenkort kunnen zij het elektronisch cliëntendossier inzien via Mijn portaal. De toegang is strikt persoonlijk.​ Activering van mijn portaal wordt verwacht medio 2023
.

Log in mijn portaal

Aanmelden voor mijn portaal

Mijn portaal is nog niet actief. Wil je mijn portaal gaan gebruiken? Meld je dan persoonlijk aan via het formulier hieronder. Wij controleren de aanmelding en als alles in orde is, krijg je login-gegevens toegestuurd als mijn portaal actief is.

Ben je deelnemer van Langeveldshof?
Gebruik dan dit formulier

Aanmeldformulier deelnemer

Vragen over mijn portaal?

Contact met helpdesk

Door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.kunt u een vraag stellen over het gebruik van mijn portaal. Bijvoorbeeld als iets niet werkt of als het inloggen niet lukt. Uw vraag wordt in behandeling genomen door de ICT-verantwoordelijke, u krijgt hier zo spoedig mogelijk reactie op.

Zorggerelateerde vragen

Heeft u een vraag die met de zorg te maken heeft, neem dan contact op met één van de cöordinerend begeleiders. 

Bijvoorbeeld als u vragen heeft over het zorgplan of over een rapportage.